Referenties

DSC_0051 (2)Hans en Birgit hebben ons huis van buiten geschilderd. Hans heeft al het houtrot verwijderd en alles vervangen met hardhout. Keurig werk afgeleverd.

Birgit heeft alles netjes afgeschilderd. We zijn zeer tevreden.

Henk en Willie Ligtenbarg, Zutphen

 

Mooi Werk geeft je huis een gelukkige glimlach…

 

Mooi Werk levert puik werk! Houtrot in dakkapellen en wegkwijnende raamdorpels zijn vakkundig vervangen. Met geduld en precisie. En met oog voor monumentale waarden. Vervolgens alles strak in de lak. Een lust voor het oog, dat lees je af aan passerende gezichten.

Heerlijk ook een team dat niet alleen doet, maar ook nadenkt en z’n afspraken nakomt… (en zelfs nog even terugkomt om een dakpan recht te leggen). Harde werkers én altijd vrolijk. Mooi Werk, een tien met een griffel!

 

Het bewijs in de praktijk vind je in Zutphen, Rijkenhage 34.

Miel & Noortje 


Huis gekocht. Toen eenmaal alles eruit was, zag ‘t er niet uit!
Op zeer korte termijn had ik een schilder nodig…
Wat een geluk dat ik in zee ben gegaan met Mooi Werk (Hans en Birgit)
Werkers naar mijn hart: harde werkers, flexibel, gezellig, maar bovenal oog voor precisie. Nette schilders, ook nog vloeren geschuurd en gelakt, plintjes erbij…
Het is ontzettend mooi geworden!
Hans en Birgit: Reuze bedankt!

Hartelijke groet van Maritsa, Arnhem

Referentie voor Hans en Birgit van “Mooiwerk”:

Als je een vakman zoekt die betrouwbaar is, meedenkend, vakwerk levert en ook nog echt vriendelijke en puur is dan ben je bij “Mooiwerk” bij het juiste adres.
Zelfs toen wij in het buitenland waren en alleen maar per mail contact hadden, durfden wij Hans Keizer, door zijn heldere verhaal, zijn constructieve meedenken en zijn positiviteit zonder enige twijfel ons huis te laten bezichtigen en te laten starten met de werkzaamheden. Al onze muren van een nieuwbouw woning zijn geëgaliseerd en geverfd en hij bouwde een geluiddichte ombouw om onze CV/boiler installatie op zolder.
Dagelijks werden we op de hoogte gehouden per mail en stuurde hij foto’s mee om ons ook in beeld te laten zien hoe het werk vorderde.
Het werk is echt keurig gedaan! We wonen nu heerlijk in ons nieuwe huis en dat is voor een groot deel te danken aan “Mooiwerk”.

Nogmaals bedankt Hans en tot ziens!

Hans G., Holten

Hans Keizer [ v.o.f. MOOI WERK ] is voor mij de gedroomde “klusser”.

In de 6 weken dat ik met hem heb opgetrokken bij het klaren van een omvangrijke restauratie/renovatie van door houtrot aangetaste kozijnen, ramen, portalen, deuren, boeiboorden, windveren, gootklossen e.d. incl. de bijbehorende -ditto omvangrijke- schilderklus, heb ik hem leren kennen als
(i)    een creatieve, ‘meedenkende’ vakman met ‘gouden handjes’, voor wie
(ii)   een half woord genoeg is om te weten wat je wilt/bedoelt,
-en rekening houdend met je wensen-
(iii)  vernuftige suggesties doet voor meer praktische, constructief betere, kostenbesparende en/of esthetisch meer verantwoorde oplossingen en
(iv)  –niet onbelangrijk [!] voor een pensionado die   als ik   op de kleintjes moet letten-  
graag bereid is  -en ook de flexibiliteit heeft-  om mee te werken/te denken aan een beperking van de kosten door de ‘zelfwerkzaamheid’ van de opdrachtgever zo optimaal mogelijk te benutten, hem daartoe van de nodige adviezen, instructies, materialen en gereedschappen [ incl. steigerwerk ] te voorzien en de planning van de werkzaamheden daarop af te stemmen; en die
(v)  -last but not least- in MOOI WERK-partner Birgit een begenadigd talent in huis heeft als het op de finishing touch van het schilderwerk aankomt.

Bert, Cothen

“Prima vakman, houdt zich aan de afspraken en prettig mens om mee te werken.”

Maria, Wijk bij Duurstede

“Planning is uitgelopen, het ging om schilderwerk en timmerwerk. Het schilderwerk is tijdig afgerond, het timmerwerk is doorgeschoven naar augustus. Beoordeling geldt dus alleen schilderwerk: ziet er goed uit. Prijs iets hoger uitgevallen dan begroot.”

Joep, Amersfoort

 

“Prima vakwerk voor een redelijke prijs. Zeer klantvriendelijk. Met andere woorden: ik ben super tevreden!”

Ber en Marion, Arnhem