Over ons

Over ons

Mooi Werk staat behalve voor een altijd mooi eindresultaat ook voor informatie en deskundig advies bij het maken van een goed plan dat helemaal voldoet aan de praktische en esthetische wensen van de klant, een uitvoering waarbij degelijkheid en duurzaamheid vooropstaan, netjes wordt gewerkt met het oog voor de kleinste details en uitsluitend wordt gewerkt met de beste materialen.
De combinatie klus- en schildersbedrijf maakt het mogelijk tal van grote en kleine problemen in en om het huis structureel op te lossen en daarbij ook nog de gehele eindafwerking te verzorgen.
Bij Mooi Werk ontbreekt de bouwradio en wordt de werkplek zowel binnen als buiten aan het einde van iedere werkdag opgeruimd en bezemschoon opgeleverd. Ook worden de werktijden zoveel mogelijk aangepast aan de wensen van de klant.

Hans Keizer

portrethans1_230x250Studeerde Sociologie/Sociaal Werk en was later lange tijd werkzaam in de muzieksector.
Door het verbouwen van zijn eigen huis en diverse muziekstudio’s ontstond de belangstelling voor het ambachtswerk en sinds 2001 is hij samen met zijn partner Birgit met veel plezier actief als ZZP’er in de klus- en schilderbranche: zelfstandig ondernemen, klantcontact, creatief meedenken en werken aan een prachtig en betaalbaar eindresultaat.
Het blijft een mooie uitdaging.

Birgit Keizer

portrait-birgit_230x250Komt uit een Oostenrijkse horecafamilie en is opgegroeid met ondernemen, gastvrijheid en klantvriendelijkheid. Ze studeerde Holistische Massagetherapie, verdiepte zich in fotografie, tekenen en schilderen en ontwikkelde zich tot een perfecte huisschilder en een professionele hulp bij alle klussen.