Advies & begeleiding

DSC_0067

Een goed advies is het halve werk!

Iedere verandering in je leefomgeving begint met het stellen van doelen en het visualiseren van oplossingen. Vanaf deze fase kan deskundig advies en begeleiding al het verschil maken. Ontdekken wat je eigenlijk echt wilt en onderzoeken of de gedroomde oplossing ook de juiste oplossing is. Soms adviseren wij om een verbouwing helemaal niet te doen omdat hij onmogelijk de verbetering in woonkwaliteit kan brengen die je ervan verwacht.

Grotere verbouwingen ...

kosten veel geld, tijd en energie en de ervaring leert dat de klant – die de taal van de architect, de aannemer en de vakman niet spreekt – vaak niet meer de stuurman is van het hele traject, wat niet zelden leidt tot een onbevredigend eindresultaat. Als intermediair tussen klant en professional zijn wij vanaf het begin betrokken bij ontwerp, planning, begeleiding van de bouw, contact met de uitvoerders, proces-, kwaliteits- en budgetbewaking.

Projectbegeleiding

Deze vorm van projectbegeleiding betekent voor de klant dat de afspraken met de architect en de aannemer worden aangescherpt, dat het bouwproces minder stress en meer creativiteit en flexibiliteit met zich meebrengt en dat er voor minder budget een beter eindresultaat tot stand komt dat meer aan de praktische en esthetische wensen van de klant tegemoetkomt.